Curt Bergfors

Privat var han desto mer utåtriktad och blandade vänner från ungdomsåren i Lappland med delar av Stockholms artistelit. Det blev snart en grill till i Skellefteå och sen ytterligare en i Luleå.


2005 Blir Max Forst Med Att Ta Fram En Lagkolhydrat Burgare Low Carb Burgare For Alla Anhangare Till Lchf Dieten Lchf Burgare Low Carb

Bara ett par år senare hade bolaget växt.

. Karin Lindbergson mamma till Curt Bergfors son Wilhelm minns åren med hamburgerkungen med värme. Han var också en mycket omtyckt och uppskattad ledare och föregångare inom näringslivet säger Richard. Det går inte att snacka bort det han byggde upp det är egentligen helt otroligt att det lyckades.

Folk käkar där jämt oavsett hur svåra ni försöker framstå som med sågningar av burgarnas kvalitet. Det tänker jag ofta på säger hon. Vi sörjer honom djupt säger sonen och vdn i Max Richard Bergfors i ett pressmeddelande.

Max Burgers Aktiebolag tidigare Max Hamburgerrestauranger AB är en svensk hamburgerkedja som grundades 1968 i Gällivare av Curt Bergfors och Britta Fredriksson. En liten grill på 17 kvadratmeter i hörnet av Uno-X-macken i Gällivare. Vi sørger dypt over å ha mistet ham.

Curt Bergfors var intill sin död arbetande styrelseordförande. Curt Bergfors startade sin första restaurang X-grillen 1968 i Gällivare bara 19 år gammal. Så startade Curt Bergfors Max Det var den 14 juni 1958 som Curt Bergfors och hans dåvarande sambo Britta Fredriksson öppnade det som skulle komma att bli Sveriges hamburgergigant.

Han efterlämnar hustru fyra barn barnbarn samt övrig släkt och vänner. Max-grundaren Curt Bergfors undvek offentligheten. För tre år sedan skrevs ett nytt äktenskapsförord mellan.

Han var også en veldig godt likt leder og foregangsmann i næringslivet sier sønnen. Ni som hånar Curt Bergfors är fasen helt otroligt patetiska men framförallt avundsjuka nollor. 1 År 2022 hade hamburgerkedjan 141 restauranger i Sverige 16 i Polen sju i Norge fyra i Danmark och tre i Egypten 3 som drivs genom franchisingDärutöver drevs åren 20122018 ett fåtal.

Efter att en operation i vintras gått fel flögs Curt Bergfors grundare av hamburgerkedjan Max från Sverige till Miami i USA. Det skriver selskapet i en pressmelding ifølge Expressen. Curt Bergfors som grundade hamburgerkedjan Max har dött.

Hamburgerkedjan Max grundare Curt Bergfors dog på söndagen rapporterar Expressen. Curt Bergfors som grundade hamburgerkedjan Max har dött. - Curt var en elsket ektemann pappa farfar og svigerfar og vernet om oss alle.

Där har han nu gått bort på sjukhus 73 år gammal. Han sa alltid att ett bra koncept alltid håller. Företaget och hamburgerkedjan Max meddelade under söndagskvällen att dess grundare huvudägare och styrelseordförande Curt Bergfors har somnat in den 8 maj 2022 med den.

Curt Bergfors har betytt mycket för restaurangägaren Kerstin Enbuske. Vi såg honom på Facetime när han vinkade med två fingrar till oss berättar vännen Björn Johansson om det sista mötet. Han brydde sig verkligen om sina vänner säger Lasse Berghagen 76.

Det är med stor sorg vi meddelar att Curt Bergfors MAX grundare huvudägare och arbetande styrelseordförande har somnat in den 8 maj 2022 med den närmaste familjen vid sin sida. Han avled under söndagen omgiven av sina närmaste skriver företaget i ett pressmeddelande. Han avled på söndagen omgiven av sina närmaste skriver företaget i ett pressmeddelande som refereras av flera medier.

Grunnleggeren av den svenske hamburgerkjeden Max Curt Bergfors er død. Curts visionära idé- och kunskapsrikedom har präglat MAX utveckling och tillväxt.


Pin Pa Max History


1986 Lanserar Vi Max Supreme Vilket Gor Oss Till Den Forsta Hamburgerkedjan I Sverige Med En Ost Och Baconburgare Sverige Supreme


Agence Web Nice Burger Max 2018 Restauration Rapide Agence Web Agence


Max Oppnar Nord Europas Forsta Drive In I Pitea 1981

Iklan Atas Artikel

Iklan Tengah Artikel 1

Iklan Tengah Artikel 2

Iklan Bawah Artikel